Gebruikt Laboratorium glaswerk

We verkopen hoge kwaliteit gebruikt laboratorium glaswerk van Europese topmerken als Schott Duran, tegen 40% van de nieuwprijs. Al ons laboratorium glaswerk is gecontroleerd en schoongemaakt voordat het op de site aangeboden wordt. Voor het glaswerk beperken we ons tot de Nederlandse markt. Redenen zijn de hoge transportkosten en verhoogde kans op breuk naar andere landen. Dit is ook de reden waarom de minimale bestelgrootte  €50 is en de transportkosten relatief hoog.

Daarnaast verkopen we complete glasinstallaties, zoals destillatie opstellingen en soxhlet opstellingen, aan onze klanten.
Het glaswerk kan rechtstreeks via de site besteld worden, u bent echter ook welkom om te komen kijken in onze glascontainer in Harfsen.

 

whisky-buret nieuwe bestemming voor automatische buret volgens PelletHet meeste gebruikte laboratorium glaswerk gaat uiteindelijke naar laboratoria. Echter het meer exotische glaswerk vind af en toe ook een andere bestemming.

Een mooi voorbeeld staat hiernaast:
Een gepensioneerd analytisch chemicus gaf een tweede leven aan deze retro automatische buret volgens Pellet. Het doet nu dienst als Whisky buret bij hem thuis. Nodeloos te melden dat hij de buret regelmatig voor titratie doeleinden gebruikt.