Gebruikt Laboratorium glaswerk

We verkopen hoge kwaliteit gebruikt laboratorium glaswerk van Europese topmerken als Schott Duran, tegen 40% van de nieuwprijs. Daarnaast verkopen we complete glasinstallaties, zoals destillatie opstellingen en soxhlet opstellingen, aan onze klanten. Al ons laboratorium glaswerk is gecontroleerd en schoongemaakt voordat het op de site aangeboden wordt. Voor het glaswerk beperken we ons tot de Nederlandse markt. Redenen zijn de hoge transportkosten en verhoogde kans op breuk naar andere landen. Dit is ook de reden waarom de minimale bestelgrootte¬† ‚ā¨50 is en we het glaswerk alleen maar meer verkopen vanuit onze glascontainer in Harfsen. U bent hier van harte welkom.

whisky-buret nieuwe bestemming voor automatische buret volgens PelletHet meeste gebruikte laboratorium glaswerk gaat uiteindelijk naar laboratoria. Echter het meer exotische glaswerk vind af en toe ook een andere bestemming.

Een mooi voorbeeld staat hiernaast:
Een gepensioneerd analytisch chemicus gaf een tweede leven aan deze retro automatische buret volgens Pellet. Het doet nu dienst als Whisky buret bij hem thuis. Nodeloos te melden dat hij de buret regelmatig voor titratie doeleinden gebruikt.